حتی انجام کارهای روزمره برایم سخت میشود و مجبور میشوم مسکن مصرف کنم.
میخواستم بپرسم آیا این میزان درد در قاعدگی طبیعی است یا ممکن است نشانه یک مشکل خاص باشد؟
آیا کسی تجربه مشابهی داشته است؟
چه روشهایی برای کمتر شدن درد پریود کمک میکند؟
آیا تغذیه، ورزش یا دمنوشها واقعاً تأثیر دارند؟
در چه شرایطی لازم است برای این دردها به پزشک مراجعه کرد؟
اگر کسی تجربهای درباره پریود دردناک یا راهی برای کاهش درد قاعدگی دارد ممنون میشوم به اشتراک بگذارد.

سلام.
من هم سالها پریودهای خیلی دردناک داشتم و دقیقاً میفهمم چه حسی دارد، چون بعضی روزها واقعاً انجام کارهای ساده هم سخت میشود.
تا جایی که از پزشک و ماما پرسیدم، درد در دوران قاعدگی برای خیلی از خانمها طبیعی است و به آن درد قاعدگی یا دیسمنوره میگویند. اما اگر درد آنقدر شدید باشد که نتوانید کارهای روزمره انجام دهید یا مجبور باشید هر ماه مقدار زیادی مسکن مصرف کنید، بهتر است یکبار توسط پزشک بررسی شود.
برای من چند کار تا حدی کمککننده بود:
استفاده از کیسه آب گرم روی شکم یا کمر
پیادهروی سبک یا حرکات کششی ملایم
کم کردن کافئین و غذاهای خیلی چرب در روزهای قبل از پریود
نوشیدن بعضی دمنوشهای ملایم مثل زنجبیل یا بابونه
استراحت بیشتر در یکی دو روز اول
بعضیها هم میگویند ورزش منظم در طول ماه باعث میشود درد پریود کمتر شود.
اما اگر این موارد را دارید بهتر است حتماً به پزشک مراجعه کنید:
درد خیلی شدید که هر ماه بدتر میشود
خونریزی خیلی زیاد یا طولانی
حالت تهوع شدید، سرگیجه یا ضعف زیاد
دردی که با مسکن معمولی هم کنترل نمیشود
گاهی مشکلاتی مثل اندومتریوز، کیست تخمدان یا بعضی اختلالات هورمونی میتوانند باعث درد شدید شوند و بهتر است بررسی شوند.
در کل درد پریود بین خیلی از خانمها شایع است، ولی اگر شدت آن زیاد است یا زندگی روزمره را مختل میکند، یک مشاوره با پزشک میتواند خیال آدم را راحتتر کند. خیلی وقتها هم با درمان ساده یا تغییر سبک زندگی وضعیت بهتر میشود.
سلام.
یه نکته توی حرفهاتون توجهم رو جلب کرد. گفتید وقتی درد خیلی شدید باشد ممکن است به مشکلاتی مثل اندومتریوز یا کیست تخمدان مربوط باشد.
میخواستم بپرسم شما خودتان برای بررسی این موضوع سونوگرافی یا آزمایش خاصی انجام دادید یا پزشک فقط بر اساس علائم تشخیص داد که درد قاعدگی طبیعی است؟
چون برای من هم درد پریود خیلی شدید است و همیشه این نگرانی را دارم که شاید فقط درد معمولی نباشد. دوست دارم بدانم پزشک معمولاً از کجا متوجه میشود مشکل جدیتری وجود دارد یا نه.