سلام دوستان.
پژو 206 در ایران با تیپهای مختلفی مثل تیپ 2، تیپ 3، تیپ 5 و تیپ 6 عرضه شده و خیلی از خریداران نمیدانند دقیقاً تفاوت این تیپها در چیست.
اگر تجربه استفاده یا اطلاعاتی درباره تیپهای مختلف پژو 206 دارید لطفاً توضیح بدهید:
تفاوت موتور و قدرت در تیپهای مختلف 206 چیست؟
امکانات هر تیپ مثل کولر اتوماتیک، ترمز ABS یا سانروف چه تفاوتی دارند؟
مصرف سوخت تیپهای مختلف چقدر فرق میکند؟
از نظر استهلاک و هزینه تعمیرات کدام تیپ بهتر است؟
برای خرید دست دوم کدام تیپ پژو 206 انتخاب منطقیتری است؟
اگر تجربه رانندگی با 206 تیپ 2 یا تیپ 5 را دارید، لطفاً مزایا و معایب آن را هم بنویسید تا بقیه کاربران راحتتر تصمیم بگیرند.

سلام.
من چند سال ۲۰۶ تیپ ۲ داشتم و یکی از دوستان نزدیکم هم تیپ ۵ دارد، برای همین تا حدی با تفاوتهایشان آشنا شدم.
مهمترین تفاوت بین تیپها موتور و امکانات است.
تیپ ۲
موتور ۱.۴ لیتری دارد و قدرتش کمتر از تیپ ۵ است. برای استفاده شهری بد نیست و مصرف سوختش هم معمولاً کمی کمتر است. امکاناتش سادهتر است و بیشتر در حد یک ماشین اقتصادی حساب میشود.
تیپ ۳
الان خیلی در بازار نیست و تعدادش کم بود. از نظر امکانات چیزی بین تیپ ۲ و تیپ ۵ محسوب میشد.
تیپ ۵
موتور ۱.۶ لیتری دارد و از نظر قدرت و شتاب خیلی بهتر از تیپ ۲ است. امکانات بیشتری هم دارد مثل کولر اتوماتیک، ترمز ABS و بعضی آپشنهای دیگر. برای همین معمولاً طرفدار بیشتری دارد.
تیپ ۶
از نظر فنی شبیه تیپ ۵ است ولی گیربکس اتوماتیک دارد. رانندگی با آن راحتتر است اما معمولاً هزینه نگهداری گیربکس اتوماتیک بالاتر است.
از نظر مصرف سوخت تفاوت خیلی زیادی بین تیپ ۲ و ۵ نیست، ولی تیپ ۲ کمی کممصرفتر است. در عوض تیپ ۵ به خاطر موتور قویتر رانندگی راحتتری مخصوصاً در جاده دارد.
از نظر استهلاک و هزینه تعمیرات هر دو تیپ قطعاتشان در بازار زیاد است و تعمیرکار هم برایشان پیدا میشود. فقط موتور تیپ ۵ کمی حساستر است ولی در عوض عملکرد بهتری دارد.
اگر بخواهم جمعبندی کنم، خیلیها برای خرید دست دوم تیپ ۵ را انتخاب منطقیتری میدانند چون هم موتور قویتری دارد و هم امکاناتش بیشتر است. اما اگر مصرف سوخت کمتر و هزینه پایینتر برایتان مهم باشد، تیپ ۲ هم برای استفاده شهری گزینه بدی نیست.